Muffins cu inima topita

Complexitate
redusa
Muffins cu inima topita

Ingrediente

  • 130 g ciocolata amara
  • 100 g unt
  • 25 g faina
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 50 g zahar

Mod de preparare

Se topeste pe baie marie, ciocolata cu untul, intre timp amestecam ouale si galbenusurile cu zaharul intr-un vas, (fara sa faca spuma) adaugam ciocolata topita si faina amestecam si punem in forme de aluminiu unse cu unt si presarate cu cacao.

Ies in jur de 5 forme (le umple doar 3/4) le coacem in cuptor 10 la 180 grade dupa care le servim cu fructe padure, gem sau frisca.

Este o prajitura simpla, indicata iubitorilor de ciocolata, eu am probat si in proportia 70 g ciocolata cu lapte si 60 g ciocolata amara, singura chichita e coacerea dar daca sunteti atente veti reusi cu siguranta.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune