- Se mixeaza ouale cu sarea si faina pana cand devine o spuma albicioasa
- se adauga apoi untul topit, caldut nu fierbinte si apoi toate celelalte ingrediente
- se pregatesc formele de muffins cu hartie, se ung cu un pic de ulei si se tapeteaza cu faina (asa ies mult mai usor din forme cand sunt gata)
- se toarna compozitia pana la jumatatea formelor
- se adauga o lingurita cu gem si apoi din nou compozitia de muffins
- se coc la foc moderat (cuptorul preincalzit), deasupra eu am adaugat cand sunt gata o glazura de zahar pudra, am amestecat zahar pudra cu cateva picaturi de lamaie, si colorant daca se doreste
- se decoreaza dupa bunul plac.
Am gasit o reteta de muffins in care am inlocuit laptele cu iaurt, si au iesit foarte bune, raman un pic umede, nu sant innecacioase.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii