Intr-o tigaita mica se pune untul la topit, se adauga cacaoa, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase, se lasa la racit. In alt vas se amesteca impreuna, laptele de cocos, ouale, zaharul, sarea si esenta pe care o folositi (coconut in cazul meu). Dupa omogenizare, se adauga compozitia de cacao deasupra si se amesteca bine.
Faina de cocos se amesteca cu praful de copt, se pune deasupra celeilalte compozitii, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. Va rezulta o compozitie lichida.
Se aranjeaza intr-o tava de muffins, 6 chese de hartie, se ung si se aseaza amestecul in ele. Se coc muffins-urile la foc mare 400 f (205 grade C) aproximativ 15-18 minute.
Se servesc cu placere, acompaniate de lapte, la micul dejun sau inghetata de zmeura/vanilie, ca desert.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii