Se topeste 100 g margarina, se adauga 100 g ciocolata. Amestecul se incalzeste in bain marie pana devine omogen, dupa care se raceste. Se adauga galbenusurile amestecate cu 4 linguri zahar, stafidele, romul, nuca, praful de copt, alunele prajite si macinate, rahatul taiat in cubulete mici si curmalele taiate, iar la sfarsit, albusurile batute spuma cu restul de zahar. Se adauga pe rand faina. Se coace la foc mediu, dupa care se orneaza cu ciocolata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii