Pentru 12 bucati: faina, nucile, coaja de lamiie, praful de copt se amesteca, se adauga oul, uleiul si zaharul. Banana se zdrobeste impreuna cu zeama de lamiie si laptele, se adauga la compozitia anterioara si se amesteca usor. La sfirsit se adauga capsunile taiate bucatele.
Compozitia se pune in forme tapetate cu hirtiute de muffins. Se tin la cuptorul incins la 180 de grade circa 25 de minute. Se pudreaza cu zahar.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postNu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii