Muffins cu Capsuni si Banane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 175g faina
  • 120g zahar
  • 120g lapte (batut, smintina, dulce)
  • 1 ou
  • 50g nuca macinata (migdale, alune)
  • 1 banana coapta
  • 100g capsuni
  • zeama de lamiie
  • coaja de lamiie
  • 2 lingurete praf de copt
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Pentru 12 bucati: faina, nucile, coaja de lamiie, praful de copt se amesteca, se adauga oul, uleiul si zaharul. Banana se zdrobeste impreuna cu zeama de lamiie si laptele, se adauga la compozitia anterioara si se amesteca usor. La sfirsit se adauga capsunile taiate bucatele.

Compozitia se pune in forme tapetate cu hirtiute de muffins. Se tin la cuptorul incins la 180 de grade circa 25 de minute. Se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura Victoria
2
Dulciuri

Prajitura Victoria

Prajitura Victoria
Prajitura Cappuccino
3
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Parteneri
Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher
Bucataras.RO

Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher

Nu stiu cati au avut ocazia sa gateasca homar. Nu pot spune c-am gatit de foarte multe ori la viata mea, insa este dupa...

Cum sa pregatesti homarul by Alex Teacher
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort cu crema de clementine si cappucino
Gustos.RO

Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.

Tort cu crema de clementine si cappucino