Pentru 12 bucati: faina, nucile, coaja de lamiie, praful de copt se amesteca, se adauga oul, uleiul si zaharul. Banana se zdrobeste impreuna cu zeama de lamiie si laptele, se adauga la compozitia anterioara si se amesteca usor. La sfirsit se adauga capsunile taiate bucatele.
Compozitia se pune in forme tapetate cu hirtiute de muffins. Se tin la cuptorul incins la 180 de grade circa 25 de minute. Se pudreaza cu zahar.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii