Se pune drojdia cu un pic de zahar si lapte caldut intr-un castronel, se lasa circa 10 minute, apoi am adaugat faina cat sa devina consistenta unei smantani groase, se acopera si se lasa sa dospeasca, apoi se amesteca cu celelalte ingrediente.
Se adauga lapte atat cat trebuie cat sa iasa un aluat nu foarte dur, mai moale, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, se fac apoi opturi si se mai lasa in tava la crescut la loc cald acoperiti cu un prosopel, se ung cu lapte de soia, se coc la foc moderat, cand sant calzi se ung cu miere si se presara nuca macinata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii