Prepararea blatului:
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul,se adauga rahatul,visinele si nuca taiata si treptat se incorporeaza faina si 1/2 praf de copt. Se da la cuptor si se coace . Se scoate apoi si se lasa la racit.
Prepararea cremei:
Cele 10 galbenusuri se freaca spuma cu zaharul si esnta de vanilie deasupra pe aburi pana se ingroase . Cand a racit crema se adauga la el untul frecat cu o lingura de zahar si se omogenizeaza.
Cum procedam mai departe :
In tava in care am copt blatul asezam o foaie de napolitana peste care punem o parte din crema. Asezam deasupra blatul pe care l-am copt si deasupra blatului asezam restul de creama si acoperim totul cu cealata foaie de napolitana. Putem sa ornam cu ciocolata topita si dam totul la rece. Se taie cubiri si prajitura poate fi servita .
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCe sunt aceste bilute care seamana cu chiftelutele? Sunt de fapt niste crochete, cu crusta crocanta din pesmet si interior...
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii