Aluat tarte:
Intr-un castron, se pun oul, untura, untul, zaharul, esenta de rom, sarea, smantana si praful de copt. Se cerne jumatate din cantinatea de faina si se amesteca totul. Se adauga faina treptat si se framanta un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se acopera cu o folie si se introduce la frigider, pentru cel putin 30 de minute.
Dupa trecerea acestui interval de timp, se unge forma speciala pentru tarte cu putina untura si se pune la flacara aragazului, pentru a se incinge. Se formeaza din aluat bilute potrivite care se pun in forma si se coc pe ambele parti. Se procedeaza la fel, pana cand se termina tot aluatul.
Crema:
Se rupe ciocolata si se pune intr-o craticioara. Se adauga 150 ml frisca lichida. Se pune craticioara la foc si se amesteca pana cand se topeste toata ciocolata, apoi se lasa sa se raceasca complet.
Se mixeaza restul de frisca, dupa care se incorporeaza ciocolata topita si racita. Se pune crema intr-un posh si, cu ajutorul lui, se umplu tartele. Acestea se decoreaza cu ciocolata cu lapte care se rade, cu ajutorul unui cutit pentru curatat legume.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii