Se face un aluat di toate componentele pentru tarta se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 30 minute.
Intre timp se face umplutura de fructe-se face un sirop gros din apa cu zahar prin fierbere, se pun apoi fructele taiate bucatele mici, se lasa sa fiarba pana se ingoasa, se adauga la final gelatina inmuiata in putina apa, se lasa sa se raceasca.
Bezeaua-se mixeaza albusurile cu zaharul si zeama de lamaie, vanilia.
Se intinde o foaie din aluat se garnisesc formele pentru tarte, tapetate cu ulei si faina se dau la cuptor pentru circa 15 minute, se scot se umplu cu umplutura de fructe si se decoreaza dupa plac cu bezea, se baga din nou la cuptor pentru 5-10 minute la foc mic.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii