1.Se aleg cateva capsuni coapte se curata de codite,se spala si se maruntesc apoi se pun la fiert cu zaharul 5 minute,dupa care se paseaza cu un mixer.Se lasa sa se racoareasca dupa care se incorporeaza si gelatina hidratata in apa rece apoi topita la bain marin.
2.Smanatana scoasa de la rece se mixeaza la viteza maxima pana se leaga ca o frisca,apoi se incorporeaza in piureul de capsuni.
3.Se imparte compozitia in formele de minibavareze apoi se aseaza cate un biscuit deasupra.Se da la rece cel putin 2 ore.
4.Se sparga alunele si miezul se prajeste 3 minute la microunde dupa care se sfarma in bucati mai marisoare.Ciocolata se topeste si ea cu o lingura de lapte.
5. Dupa 2 ore se rastoarna minibavarezele pe un platou si se servesc decorate cu ciocolata si alune zdrobite,alaturi de bucati de capsune.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii