1.Se aleg cateva capsuni coapte se curata de codite,se spala si se maruntesc apoi se pun la fiert cu zaharul 5 minute,dupa care se paseaza cu un mixer.Se lasa sa se racoareasca dupa care se incorporeaza si gelatina hidratata in apa rece apoi topita la bain marin.
2.Smanatana scoasa de la rece se mixeaza la viteza maxima pana se leaga ca o frisca,apoi se incorporeaza in piureul de capsuni.
3.Se imparte compozitia in formele de minibavareze apoi se aseaza cate un biscuit deasupra.Se da la rece cel putin 2 ore.
4.Se sparga alunele si miezul se prajeste 3 minute la microunde dupa care se sfarma in bucati mai marisoare.Ciocolata se topeste si ea cu o lingura de lapte.
5. Dupa 2 ore se rastoarna minibavarezele pe un platou si se servesc decorate cu ciocolata si alune zdrobite,alaturi de bucati de capsune.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaTrebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.
Placinte ardelenesti cu branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii