1.Se aleg cateva capsuni coapte se curata de codite,se spala si se maruntesc apoi se pun la fiert cu zaharul 5 minute,dupa care se paseaza cu un mixer.Se lasa sa se racoareasca dupa care se incorporeaza si gelatina hidratata in apa rece apoi topita la bain marin.
2.Smanatana scoasa de la rece se mixeaza la viteza maxima pana se leaga ca o frisca,apoi se incorporeaza in piureul de capsuni.
3.Se imparte compozitia in formele de minibavareze apoi se aseaza cate un biscuit deasupra.Se da la rece cel putin 2 ore.
4.Se sparga alunele si miezul se prajeste 3 minute la microunde dupa care se sfarma in bucati mai marisoare.Ciocolata se topeste si ea cu o lingura de lapte.
5. Dupa 2 ore se rastoarna minibavarezele pe un platou si se servesc decorate cu ciocolata si alune zdrobite,alaturi de bucati de capsune.
Pofta buna!
De mult imi doream sa fac macarons, dar cum sunt alergica la migdale nu prea imi venea sa ma apuc. Am gasit de curand o...
Desert macarons cu nuca, ciocolata si romDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii