1.Se aleg cateva capsuni coapte se curata de codite,se spala si se maruntesc apoi se pun la fiert cu zaharul 5 minute,dupa care se paseaza cu un mixer.Se lasa sa se racoareasca dupa care se incorporeaza si gelatina hidratata in apa rece apoi topita la bain marin.
2.Smanatana scoasa de la rece se mixeaza la viteza maxima pana se leaga ca o frisca,apoi se incorporeaza in piureul de capsuni.
3.Se imparte compozitia in formele de minibavareze apoi se aseaza cate un biscuit deasupra.Se da la rece cel putin 2 ore.
4.Se sparga alunele si miezul se prajeste 3 minute la microunde dupa care se sfarma in bucati mai marisoare.Ciocolata se topeste si ea cu o lingura de lapte.
5. Dupa 2 ore se rastoarna minibavarezele pe un platou si se servesc decorate cu ciocolata si alune zdrobite,alaturi de bucati de capsune.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii