Mai intai scoatem aluatul din congelator si-l lasam la dezghetat la temperatura camerei.
Ciocolata o taiem in 16 bucati.
Intindem putin aluatul si il taiem in 8 bucati egale. Aceste opt bucati obtinute le taiem pe diagonala.
Punem ciocolata la baza fiecarei bucati si rulam spre varf.
Asezam croissantele intr-o tava tapetata cu hartie de copt pe care o vom da la cuptorul preincalzit la foc mediu ,pentru 20-25 minute, pana se rumenesc usor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii