Mai intai si mai intai se pregateste un gris cu lapte mai vartos, in care adaugam bineinteles zaharul si coaja de portocale. Se lasa sa se raceasca.
Separat, intr un vas se amesteca branza cu stafidele, iar la final grisul racit. Pasta obtinuta trebuie sa fie consistenta. Se formeaza bilute potrivite si "se tavalesc" prin nuca pisata.
Se dau la rece pentru aproximativ o ora si apoi se pot manca.
Este un desert delicios si sanatos pentru cei mici, dar si pentru cei mari.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii