Mai intai si mai intai se pregateste un gris cu lapte mai vartos, in care adaugam bineinteles zaharul si coaja de portocale. Se lasa sa se raceasca.
Separat, intr un vas se amesteca branza cu stafidele, iar la final grisul racit. Pasta obtinuta trebuie sa fie consistenta. Se formeaza bilute potrivite si "se tavalesc" prin nuca pisata.
Se dau la rece pentru aproximativ o ora si apoi se pot manca.
Este un desert delicios si sanatos pentru cei mici, dar si pentru cei mari.
De cand am descoperit dulceata de nuci mi s-a parut deosebita. De la inceputul lunii iunie se pot gasi nucile potrivite...
Dulceata de nuci verziInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii