Se amesteca faina de migdale cu pudra de roscove, nuca de cocos deshidratata, laptele de cocos si lingura de cafea.
Se mixeaza albusul de ou cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste si se obtine o bezea.
Se adauga bezeaua in amestecul ingredientelor de mai sus si amestecam cu o lingura pana se obtine un amestec omogen.
Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, apoi se fac gramajoare de marimea unei nuci, modelate cu mana umeda, se trec prin nuca deshidratata de cocos si se decoreaza cu miez de migdala. Se asaza in tava si se coc in cuptorul preincalzit, primele 5 minute la foc iute, apoi inca 10 la foc moale. Sunt delicioase, ciocolatoase, asemanatoare cu trufele de ciocolata.
Un desert delicios pentru orice ocazie!
Pofta buna!
A fost cu drag pentru mama mea. Si-a dorit o prajitura cu mere si aluat fraged si cum orice dorinte incerc sa le indeplinesc...
Prajitura cu aluat fraged, mere si bezeaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii