Puneti quinoa intr-un vas, impreuna cu apa si aduceti pana la punctul de fierbere. Reduceti temperatura si amestecati vreo 10 minute, pana cand quinoa s-a facut. Adaugati fulgii de quinoa sau de ovaz, piersicile, melasa sau mierea, nucile maruntite si stafidele sau curmalele.
Amestecati pentru 10-15 minute sau pana cand compozitia arata cremoasa.
Serviti calda.
Valori nutritionale pentru o portie:
236-237 calorii
6-7 g grasimi
5-6 g proteine
40-41 g carbohidrati
0 mg cholesterol
10-11 mg sodiu

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii