Mere Coapte pe Gratar

Complexitate
redusa
Mere Coapte pe Gratar

Ingrediente

  • 4 mere
  • 7-8 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1-2 linguri nuca macinata
  • frisca

Mod de preparare

Curatam merele. Le taiem in doua si scoatem partea cu samburii (ideal ar fi sa taiem merele in felii de 1.5 cm ). Asezam bucatile de mere intr-un vas.

Separat amestecam zaharul cu scortisoara, apoi o presaram deasupra jumatatilor de mere. Le amestecam sa se prinda amestecul de zahar cu scortisoara de mere, apoi le asezam pe gratarul fierbinte. Le lasam pana zaharul se caramelizeaza.

Le asezam in farfurii, le presaram cu nuca si zahar si merele se pot servi.

Cei care doresc pot sa serveasca merele coapte cu frisca si nuca macinata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate