Curatam merele. Le taiem in doua si scoatem partea cu samburii (ideal ar fi sa taiem merele in felii de 1.5 cm ). Asezam bucatile de mere intr-un vas.
Separat amestecam zaharul cu scortisoara, apoi o presaram deasupra jumatatilor de mere. Le amestecam sa se prinda amestecul de zahar cu scortisoara de mere, apoi le asezam pe gratarul fierbinte. Le lasam pana zaharul se caramelizeaza.
Le asezam in farfurii, le presaram cu nuca si zahar si merele se pot servi.
Cei care doresc pot sa serveasca merele coapte cu frisca si nuca macinata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii