Curatam merele. Le taiem in doua si scoatem partea cu samburii (ideal ar fi sa taiem merele in felii de 1.5 cm ). Asezam bucatile de mere intr-un vas.
Separat amestecam zaharul cu scortisoara, apoi o presaram deasupra jumatatilor de mere. Le amestecam sa se prinda amestecul de zahar cu scortisoara de mere, apoi le asezam pe gratarul fierbinte. Le lasam pana zaharul se caramelizeaza.
Le asezam in farfurii, le presaram cu nuca si zahar si merele se pot servi.
Cei care doresc pot sa serveasca merele coapte cu frisca si nuca macinata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii