Untul moale se freaca cu zaharul pana devine pufos, se adauga pe rand faina si dupa ce este incorporata bine, se adauga bucatelele de ciocolata. Aluatul va avea aspect faramicios. Se ia cu lingurita bucatele mici de aluat, se fac bilute intre palmi si se aseaza pe tava de copt.
Se aplatizeaza putin cu dosul unei furculite si se coc in cuptorul preancalzit la 350 f (180C). Se scot dupa 15 minute, se lasa pe tava pentru 2 minute dupa care se transfera pe platoul de servire, se pudreaza cu zahar praf
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii