Am pus prunele in apa, cateva ore. Intr-o craticioara, am caramelizat 4-5 linguri de zahar, impreuna cu 2 linguri de ulei.
Luam cratita de pe foc si adaugam apa, putin cate putin, amestecand in continuu.
Punem din nou cratita pe foc.
Cand da in clocot, adaugam prunele si lasam sa fiarba 30 de minute.
Amestecam amidonul cu 2 linguri de apa, apoi il adaugam peste prune. Adaugam si zaharul vanilat.
Daca dorim mancarea mai dulce, mai adaugam zahar. Mai lasam sa fiarba 15-20 minute, apoi servim.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO mâncare de fasole rapidă și tare gustoasă, pentru atunci când ești în criză de timp.
Reteta rapida de fasole cu carnati afumatiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii