Am pus prunele in apa, cateva ore. Intr-o craticioara, am caramelizat 4-5 linguri de zahar, impreuna cu 2 linguri de ulei.
Luam cratita de pe foc si adaugam apa, putin cate putin, amestecand in continuu.
Punem din nou cratita pe foc.
Cand da in clocot, adaugam prunele si lasam sa fiarba 30 de minute.
Amestecam amidonul cu 2 linguri de apa, apoi il adaugam peste prune. Adaugam si zaharul vanilat.
Daca dorim mancarea mai dulce, mai adaugam zahar. Mai lasam sa fiarba 15-20 minute, apoi servim.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO ciorba asa cum o facea bunica.
Ciorba din sira de porc cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii