Ingrediente
● 8 linguri malai grisat |
● 2 linguri gris |
● 8 linguri ulei |
● 2 oua |
● 500g iaurt sau lapte batut |
● 1 castronel branza de vaci |
● 1 cana lapte |
● esenta de vanilie |
● stafide (optional) |
● jumatate de praf de copt, stins cu zeama de lamaie |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia laptelui, intr-un castron, in ordine aleatorie. Se toarna compozitia intr-un recipient tapetat bine cu unt si pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit, pana prinde o crusta auriu-maronie, fara sa fie arsa.
Se stinge focul si se toarna deasupra laptele, dupa care se da iar la cuptor, timp de 10 minute, pana se absoarbe laptele complet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Malai dulce" nu uita sa ii faci un review.
Se stinge focul si se toarna deasupra laptele, dupa care se da iar la cuptor, timp de 10 minute, pana se absoarbe laptele complet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Malai dulce" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
mchereji
• 30.09.2008 16:45:10
Malai dulce fara zahar???? Sigur e asa reteta asta?
Dupa ce contine acu reteta cred ca e cam.... :)
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 18.01.2013 16:29:25
Cu zaharul consider ca vii mai tarziu dar ca sa il coci in 20 min avand in compozitie MALAI??????Dar ideea de malai imi place.Ai votul meu