Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia laptelui, intr-un castron, in ordine aleatorie. Se toarna compozitia intr-un recipient tapetat bine cu unt si pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit, pana prinde o crusta auriu-maronie, fara sa fie arsa.
Se stinge focul si se toarna deasupra laptele, dupa care se da iar la cuptor, timp de 10 minute, pana se absoarbe laptele complet.
Pofta buna!
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii