Malai dulce

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 linguri malai grisat
  • 2 linguri gris
  • 8 linguri ulei
  • 2 oua
  • 500g iaurt sau lapte batut
  • 1 castronel branza de vaci
  • 1 cana lapte
  • esenta de vanilie
  • stafide (optional)
  • jumatate de praf de copt, stins cu zeama de lamaie

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia laptelui, intr-un castron, in ordine aleatorie. Se toarna compozitia intr-un recipient tapetat bine cu unt si pesmet. Se da la cuptor, la foc potrivit, pana prinde o crusta auriu-maronie, fara sa fie arsa.

Se stinge focul si se toarna deasupra laptele, dupa care se da iar la cuptor, timp de 10 minute, pana se absoarbe laptele complet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)