Ingrediente

3 oua
250 g faina
230 g zahar
200 ml iaurt
100 ml ulei
un praf de sare
zahar vanilat
1 lingura de cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se amesteca toate ingredientele si se umplu formele pe jumatate (2 linguri in fiecare). Ce ramane pe castron, se amesteca cu cacao si decoram.

Ies vreo 20 de magdalene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Magdalene" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

totati
•  07.03.2014 17:53:43

Ar fi foarte folositor sa stim in ce ordine se pun ingredientele dupa ce se amesteca ouale cu zaharul! Cu multumiri!

simona24
•  19.02.2010 18:34:27

Imi poate spune si mie cineva unde gasesc forme,ca tare as vrea sa fac si eu niste magdalene, pt ca imi plac foarte mult.

heidi71
•  09.02.2010 12:50:43

Waw ...ce usor par de facut ......sper sa gasesc hartie de pus compozitia .....felicitari...

simona24
•  25.01.2010 22:31:01

nu am forme imi poti spune de unde sa le cumpar?

simona24
•  25.01.2010 22:28:53

arata super am sa incerc si eu

maria MIHULESCU
•  08.12.2009 22:20:32

Ca sa nu existe confuzii, e bine de stiut ca, in orice compozitie, cand se pune zahar, se bat ouale pana acesta se topeste, iar ingredientele se pun pe rand.
Este iposibil sa nu reuseasca.
Succes.

crismiha
•  04.12.2009 15:48:13

arata super si putine ingrediente.Am sa o incerc si eu.

Leila
•  10.11.2009 23:08:26

:) gasit si salvat :) Cat de curand am sa revin cu impresii . Pupice

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Magdalene