Se curata prunele si se decongeleaza zmeura.
Se mixeaza cu blenderul vertical, pana se obtine o pasta. Se pot cali putin si apoi mixa, cum va e mai usor.
Se pune intr-o craticioara si se da la foc mic.
Se tine pe foc pana se obtine o pasta si lichidul s-a evaporat.
Daca vi se pare prea acra se mai poate adauga zahar.
Se ia craticioara de pe foc si se toarna continutul intr-o tava.
Am folosit una de silicon, dar se poate pune pe o folie.
Se intinde ca sa fie cat mai subtire si se lasa la soare. s-a uscat intr-o zi, dar depinde cat de groasa e foaia si cat de puternic e soarele.
Se taie in bucatele si se serveste.
Se poate usca si la cuptor, cateva ore la foc mic cu usa intredeschisa.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDe ce sa faci o placinta de mere cand poti face o tarta, nu? Cand poti sa te joci putin c-o crema pe ici pe colo, c-un jeleu,...
Tarta cu mere, crema de vanilie si scortisoaraCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii