Se curata prunele si se decongeleaza zmeura.
Se mixeaza cu blenderul vertical, pana se obtine o pasta. Se pot cali putin si apoi mixa, cum va e mai usor.
Se pune intr-o craticioara si se da la foc mic.
Se tine pe foc pana se obtine o pasta si lichidul s-a evaporat.
Daca vi se pare prea acra se mai poate adauga zahar.
Se ia craticioara de pe foc si se toarna continutul intr-o tava.
Am folosit una de silicon, dar se poate pune pe o folie.
Se intinde ca sa fie cat mai subtire si se lasa la soare. s-a uscat intr-o zi, dar depinde cat de groasa e foaia si cat de puternic e soarele.
Se taie in bucatele si se serveste.
Se poate usca si la cuptor, cateva ore la foc mic cu usa intredeschisa.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii