Lapte imparatesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 3/4 orez
  • fructe din compot
  • 2 ling rom
  • 500 g frisca
  • 1 ciocolata

Mod de preparare

Se fierbe orezul in lapte pina se umfla, se pune zahar si vanilie si se mai lasa putin la fiert. Se iau fructele din compot, (stafide) romul, 250 g. frisca si se amesteca cu orezul.

Se topeste ciocolata si se amesteca cu restul de frisca batuta. Se aranjeaza orezul sub forma de piramida si peste el se toarna frisca amestecata cu ciocolata. Se pune la rece 2-3 ore.
Este un desert minunat si va doresc POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Placinta cu cartofi, varza sau branza
5
Romania

Placinta cu cartofi, varza sau branza

Placinta cu cartofi, varza sau branza