Cuptorul se incalzeste la 200 de grade celsius. Ouale se freaca spuma cu zaharul. Se adauga ingredientele uscate si dupa aia ingredientele lichide. Compozitia este pentru o tava de aprox 40x35, daca e mai mare se pot modifica cantitatile. Se coace la cuptor aprox. 10-15 minute (sa nu se usuce).
Glazura se toarna pe deasupra (adica smintina se incalzeste la foc mic ca sa se topeasca ciocolata, se adauga expresso). Nuca de cocos se presara pe deasupra.
Se lasa la racit.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieO reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval, o garnitura simpla si gustoasa, perfecta pentru a fi servita...
Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascavalO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii