Kardinalschnitte

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

10 oua
200 g zahar tos
60 g zahar pudra
60 g faina
praf de copt
vanilie
gem de visine
500 g frisca

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu 200 g de zahar. Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, se adauga faina, praful de copt, vanilia. Se pun in tava tapetata cu hirtie, un rind de albus, unul de galbenus, altul de albus, iar unul de galbenus, ultimul de albus. In total trei de albusuri si intre ele doua de galbenusuri.

Se coace la cuptorul incalzit la 170 de grade, 15-20 minute. Se rastoarna pe un servet presarat cu zahar si cu ajutorul unui cutit se dezlipeste hirtia. Se lasa la racit. Se taie in doua. Un blat se aseaza pe un platou, se unge cu gem si se pune frisca, se aseaza cel de al doilea blat care se pudreaza cu zahar pudra.

Se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Kardinalschnitte" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Kardinalschnitte