Islere cu crema de ciocolata

Postat pe: 22-12-2017
(0)

Ingrediente

Pentru aluat:
240 g faina
100 g nuca macinata
100 g zahar pudra
180 g unt
o lingura mare de smantana
Pentru crema:
200 ml smantana pt frisca
30 g unt
180 g ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

20 portii
Mixam untul moale cu zaharul pudra,adaugam smantana mixand in continuare,apoi nuca macinata si faina.Amestecam bine compozitia si o dam la rece pentru o ora.
Dupa ce scoatem de la rece ,intindem coca, nu foarte subtire si taiem discuri mici.Daca este nevoie mai adaugam putina faina.Asezam discurile de coca in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.
Pentru crema de ciocolata punem toate ingrdientele intr-un vas pe foc.Eu le pun intotdeauna pe ochiul cel mai mic de la aragaz si amestec pana se topeste ciocolata.Lasam sa se raceasca, apoi introducem la frigider pentru 2 ore, apoi o mixam pana devine o crema pufoasa.
Eu le-am umplut cu crema de ciocolata si cu gem. Le-am servit pudrate cu zahar .
Sunt atat de buneeee.Se topesc in gura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Islere cu crema de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Islere cu crema de ciocolata