Inghetata Simpla de Orez (1)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 gr orez
  • 400ml lapte
  • 150 gr zahar
  • sare
  • vanilie
  • coaja de lamiie/ portocale si eventual apa de flori de portocal (nu e obligatorie)

Mod de preparare

Se fierbe orezul in lapte cu un praf de sare la bain marie cca 40 min impreuna cu coaja de lamiie /portocala si vanilia. La sfirsit, coaja se arunca si se adauga zaharul. Se adauga si apa de flori de portocal si se lasa sa se racoareasca.

Se mixeaza si se pune la congelator.

Se serveste cu un sos dulce caldut (dupa gust, merge cam orice cu orezul).
Ingredientele sunt pentru 6 portii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate