Inghetata putin mai naturala cu Piersici/Kiwi/Capsuni

Postat pe: 20-07-2011
(0)

Ingrediente

5 piersici/kiwi/jumatate kg capsunii
150-200 g zahar
2 iaurturi de piersici mici/respectiv kiwi
1 praf frisca
150ml lapte pt frisca
esente (vanilie, menta etc) dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Fructele se spala bine, apoi se curata de coaja si se maruntesc in blender, batandu-se cu zaharul si cu putin iaurt pana devin o pasta. Apoi se adauga si restul iaurtului si iarasi se bate bine.

Frisca a fost in prealabil batuta cu laptele. (Se poate utiliza frisca spray, dar eu am preferat sa pun lapte ca sa fie putin mai natural, intrucat si asa sunt pline de e-uri).

După ce frisca s-a intarit, se adauga pe rand cate 1-2 lg din amestecul omogenizat de fructe si se mixeaza incontinuu pana am terminat.

Apoi se orneaza cu fructe (daca vrei) sau cu topping, ori diverse esente aromate. Se da la congelator 4 ore, timp in care se mai amesteca in ea 1-2 ori pt a fi mai pufoasa.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inghetata putin mai naturala cu Piersici/Kiwi/Capsuni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inghetata putin mai naturala cu Piersici/Kiwi/Capsuni