Intr-un vas de dizolva ciocolata calda Green Sugar in laptele de cocos si se amesteca pana la omogenizare. Cand ciocolata este dizolvata, se amesteca cu frisca batuta, dupa care se toarna intr-o caserola si se introduce la congelator pentru 4-5 ore.
Inghetata se amesteca la fiecare 30 de minute pentru a sparge acele de gheata care se formeaza si pentru a obtine o textura mai cremoasa.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMeniu copii
Tort cu ciocolata si crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii