Inghetata etajata

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Primul etaj:
3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri smintina proaspata, 2 lingurite cacao
Al doilea etaj:
identic cu primul, dar cu aroma de vanilie (2 pliculete zahar vanilat)
Al treilea etaj: identic cu celelalte doua, dar cu aroma de nes (2 lingurite)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se incepe prepararea primului etaj. Se separa albusele de galbenusuri. Se bat albusele bine cu zaharul si se adauga galbenusurile, iar la urma smintina si aroma. Se toarna intr-o forma compozitia la congelator si se lasa 2 ore sa inghete. Se continua cu etajul al doilea de vanilie la fel, dandu-se deasemenea la congelator, apoi cu cel de-al treilea etaj. Cand sunt toate cele trei etaje inghetate se servesc taiate ca feliile de tort.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inghetata etajata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inghetata etajata