Inghetata de zmeura

Portii
6
Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de zmeura

Ingrediente

  • 400 g zmeura
  • 300 g iaurt grecesc
  • 2-3 linguri miere de albine dupa gust

Mod de preparare

Zmeura spalata sub jet de apa rece, scursa,se pune in robot si se paseaza bine, se trece prin sita sa se elimine semintele, apoi piureul rezultat se mixeaza cu iaurt si miere, iar dupa omogenizare se rastoarna intr-o cutie cu capac si se pune la congelator 3 h.
Dupa 1 h se scoate cutia si se mixeaza inghetata bine, astfel eliminandu-se formarea acelor de gheata si se pune inapoi la congelator.
Se procedeaza asa si in urmatoarea ora, iar dupa cele trei ore de stat la congelator, daca este gata inghetata, se poate servi in cupe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca