Zmeura spalata sub jet de apa rece, scursa,se pune in robot si se paseaza bine, se trece prin sita sa se elimine semintele, apoi piureul rezultat se mixeaza cu iaurt si miere, iar dupa omogenizare se rastoarna intr-o cutie cu capac si se pune la congelator 3 h.
Dupa 1 h se scoate cutia si se mixeaza inghetata bine, astfel eliminandu-se formarea acelor de gheata si se pune inapoi la congelator.
Se procedeaza asa si in urmatoarea ora, iar dupa cele trei ore de stat la congelator, daca este gata inghetata, se poate servi in cupe.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand fac rulada...mi-era cam teama la partea cu rulatul blatului in prosopul umed, dar a fost totul...
Desert rulada cu crema de vanilie si nuca de cocosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii