Inghetata de Orez cu Miere si Iaurt

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g orez
  • 1 dl lapte
  • 1 lingurita coaja de portocale
  • 2 pahare de iaurt
  • 2 linguri miere
  • 300g frcte de padure
  • 1 lingura zahar
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu laptele (1 dl) si 2 dl de apa, coaja de porticala si sare, dc mai e nevoie de apa mai adaugati (depinde de orez, si tb sa rezuklte fiert bine).

Se lasa orezul fiert la racit, apoi se mixeaza cu mierea si iaurtul si se pune la congelator.

Se amesteca fructele de padure cu zaharulsi se lasa sa la temperatura camerei.

Inghetata se mixeaza in blender si se aseaza in cupe impreuna cu fructele de padure amestecate cu zaharul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa