Curatam piersicile si nectarinele de coaja si le taiem bucatele. Amestecam iaurtul cu mierea, zaharul vanilinat, putina sare si fructele. Mixam bine. Dam amestecul optinut la congelator. Este recomandat ca din trei in tre ore sa mixam in inghetata pentru a sparge acele de gheata formate.
Servim cu topping de ciocolata, frisca sau diferite fructe. Este foarte racoroasa si binevenita pe timp de vara. Pofta buna va doresc!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii