Merele spalate si taiate cu coaja cu tot in bucati se fierb in apa sau se coc la microunde in vasul cu capac . Cind s-au inmuiat se scurg de zeama lasata ( varianta microunde ) sau de apa in care u fiert si se mixeaza pina sa devina un piure. Se adauga zaharul si se amesteca . Apoi frisca batuta .. si se pune totul in forme la congelator .
alaturi de orice dulce , prajitura, biscuiti, clatite sau chiar alte inghetate cu arome de ciocolata, cacao, scortisoara ...
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii