Mango il curatam si il taiem in bucati mici pe care le amestecam cu zahar si zeama de lamaie si il lasam aproximativ 15 minute la macerat amestecand din cand in cand. Aceasta compozitie o punem intr-un blender si o amestecam pana obtinem un piure, apoi adaugam iaurtul si amestecam pana se omogenizeaza bine.Transferati compozitia in caserole sau in forme pentru inghetata si o lasam la congelator circa 8 ore. Pentru toping am curatat si pasat capsunile dupa care impreuna cu zaharul le fierbeti pe foc mic, amestecand incontinu pana se dizolva tot zaharul si le lasati la racit Se pune topingul peste inghetata si se decoreaza cu capsuni proaspete.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaie este o delicioasa imbinare intre texturi si arome, care te va incanta...
Prajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaiePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii