Inghetata de mango si capsuni

Portii
4
Timp pregatire
500 minute
Complexitate
medie
Inghetata de mango si capsuni

Ingrediente

  • 400 g mango
  • 300 g iaurt grecesc
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 50 g zahar
  • Pentru toping:
  • 400 g capsuni
  • 50 g zahar

Mod de preparare

Mango il curatam si il taiem in bucati mici pe care le amestecam cu zahar si zeama de lamaie si il lasam aproximativ 15 minute la macerat amestecand din cand in cand. Aceasta compozitie o punem intr-un blender si o amestecam pana obtinem un piure, apoi adaugam iaurtul si amestecam pana se omogenizeaza bine.Transferati compozitia in caserole sau in forme pentru inghetata si o lasam la congelator circa 8 ore. Pentru toping am curatat si pasat capsunile dupa care impreuna cu zaharul le fierbeti pe foc mic, amestecand incontinu pana se dizolva tot zaharul si le lasati la racit Se pune topingul peste inghetata si se decoreaza cu capsuni proaspete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici