Oprim o cana de lapte iar restul il punem la fiert cu jumatate din cantitatea de zahar. Galbenusurile se freaca spuma cu restul de zahar , adaugam faina, cacao si cana de lapte oprit.
Dam vasul cu lapte de pe foc si turnam compozitia de oua amstecand bine. Punem din nou la foc mic (nu trebuie sa dea in clocot) amestecand continuu pana se ingroasa ca o smantana.
Luam vasul de pe foc , adaugam untul si omogenizam . Lasam sa se raceasca bine.
Cand este complet rece adaugam esentele si frisca amestecam din nou apoi o punem la congelator.
Este o inghetata extraordinara, cremoasa (fara ace) si foarte fina.
Se poate servi cu piscoturi de sampanie sau cu sticksuri de ciocolata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-adevar, mancarea iese tare gustoasa la acest aparat. Legumele isi pasteaza gustul si culoarea, iar carnea iese frageda,...
Pui cu legume si orez la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii