Zaharul, apa si cacaoa se topesc intr-o craticioara, la foc mic, dupa care se lasa la racit. Separat, se bat bine ouale + galbenusul, apoi le adaugam peste cacaoa topita si racita. La urma, adaugam un varf de sare si frisca. O punem in congelator. Inainte de a fi servita, se scoate inainte din congelator, cu circa 20 minute.
Putem servi deasupra, cu bucati de nuca si cocos ras, topinguri cu diverse arome, mini napolitane, etc.
Gustul acestei inghetate, se aseamana mult cu parfeul; este foarte cremoasa si gustoasa.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii