Intr-o cratita (sa aiba fundul gros) vom pune laptele, galbenusul de ou, jumatate din cantitatea de zahar si amidonul, apoi vom aseza craticioara pe aragaz, la flacara mica si amestecam usor cu telul pana se formeaza o crema; spre final adaugam si zaharul vanilat.
Cand crema e gata, o lasam deoparte sa se raceasca.
Intre timp vom bate frisca si albusul de la cele 2 oua le vom incorpora si le vom adauga in crema care trebuie sa fie rece. Din afine 300 gr le vom da la blender cu restul de zahar, dupa care le adaugam in compozitia de inghetata, amestecam usor sa se incorporeze bine toate ingredientele; restul de 100 gr afine le vom adauga intregi in inghetata noastra care va merge la frigider pentru cateva ore bune.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii