Cu ajutorul unui pai se scot mai usor samburii cireselor. Intr-un blender se mixeaza laptele/crema de orez, ciresele si indulcitorul/mierea, dupa care se toarna compozitia intr-o caserola.
Caserola se aseaza in congelator si, din 15 in 15 minute, se amesteca inghetata, pentru a sparge cristalele de gheata care se vor forma si pentru a obtine o textura mai cremoasa.
Cand este aproape gata, se pune in forme in care se introduce un biscuit in mijloc si se mai lasa 30 minute la congelator.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii