Inghetata cu cirese si biscuit

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata cu cirese si biscuit

Ingrediente

  • 1 cana de cirese fara samburi
  • 2 cani crema/lapte de orez
  • 2 linguri indulcitor/miere
  • biscuiti

Mod de preparare

Cu ajutorul unui pai se scot mai usor samburii cireselor. Intr-un blender se mixeaza laptele/crema de orez, ciresele si indulcitorul/mierea, dupa care se toarna compozitia intr-o caserola.

Caserola se aseaza in congelator si, din 15 in 15 minute, se amesteca inghetata, pentru a sparge cristalele de gheata care se vor forma si pentru a obtine o textura mai cremoasa.
Cand este aproape gata, se pune in forme in care se introduce un biscuit in mijloc si se mai lasa 30 minute la congelator.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate