Inghetata cu Cafea

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • vanilie
  • 40g zahar
  • 50g ciocolata amaruie
  • 1 lingura de cafea instant(ness)
  • 150ml smintinadulce lichida

Mod de preparare

Laptele se fierbe. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si vanilia. Se toarna cu atentie, laptele fierbinte, se amesteca incontinuu in baie de abur pina cind amestecul se ingroasa. Se adauga ciocolata topita si cafeaua. Se pune intr-o forma si se tine la congelator 3-4 ore.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars