 
		
	Se framinta aluatul si se lasa peste noapte.
 Se intinde in foaie subtire si se taie rondele mari cu o cana.
 Se pune o lingurita de gem si se pliaza pe jumatate.
 Marginile se apasa usor ca sa nu iasa gemul.
 Se dau la cuptor (preincalzit) 20 minute, in tava unsa cu unt.
 Dupa ce s-au racit un pic se dau prin zahar vanilat.
Se recomanda gemuri tari, daca au prea mult sirop e bine sa se scurga.
 Buza canii se poate introduce periodic in faina ca sa nu se lipeasca.
 Se pot folosi ca umplutura si nuci, brinza de vaci, cascaval sau carne.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii