Gura de Broasca 2

Postat pe: 11-08-2013
(0)

Ingrediente

500 gr faina
350 gr unt
150 ml smintina
un virf cutit sare
100 gr gem
zavar pudra vanilat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se face aluatul din primele 4 componente.

Se lasa la rece 1-2 ore sau chiar pina dimineata.

Se intinde aluatul si se taie cercuri mari de 6-8 cm.

Se pune o lingurita mica de gem in fiecare si se pliaza pe jumatate.

Se dau la cuptorul incalzit in tava unsa cca 30 minute.

Dupa ce s-au racit un pic se dau prin zahar pudra.
De preferat un gem acrisor: visine, caise, zmeura...
Si tare, daca e prea siropos se recomanda scurgerea lui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gura de Broasca 2" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gura de Broasca 2