Se face aluatul din primele 4 componente.
Se lasa la rece 1-2 ore sau chiar pina dimineata.
Se intinde aluatul si se taie cercuri mari de 6-8 cm.
Se pune o lingurita mica de gem in fiecare si se pliaza pe jumatate.
Se dau la cuptorul incalzit in tava unsa cca 30 minute.
Dupa ce s-au racit un pic se dau prin zahar pudra.
De preferat un gem acrisor: visine, caise, zmeura...
Si tare, daca e prea siropos se recomanda scurgerea lui.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii