Se separa ouale, galbenusurile se freaca cu o parte din zaharul pudra, se adauga sarea, vanilia si coaja de lamiie, se freaca circa 10 minute. Albusurile se bat spuma cu cealalta cantitate de zahar pudra.
Totul se amesteca incet si se toarna intr-o forma de gugelhupf, unsa si tapetata cu faina. Se introduce la cuptorul incins la 170 de grade circa 50 de minute.
Se toarna pe deasupra glazura.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosTarator este o supa rece de iaurt si castraveti specifica, din cate stiu eu, Bulgariei si tarilor invecinate. Este un pic...
TaratorCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii