Griebrei

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr gris
  • 1 l lapte
  • 5 lingurite de zahar
  • putina sare
  • 20-30 gr unt

Mod de preparare

Se ia un pahar de lapte caldut si i se adauga grisul, se amesteca sa nu se faca cocoloase.

Intr-o oala se aduga restul de lapte, zaharul, sarea si untul. Apoi se adauga grisul si se lasa la foc mic, amestecand continuu.

Intr-o farfurie adanca se pune mai intai caramelul (de capsuni in acest caz), apoi grisul fiert si se decoreaza cu ciresele confiate (sau orice alte fructe).
Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc