Granita de pepene rosu

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
redusa
Granita de pepene rosu

Ingrediente

  • 500 g miez de pepene roşu
  • 100 g zahăr pudră
  • zeama de la 1/2 lămâie

Mod de preparare

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid.

Se toarnă compoziţia într-o tavă şi se dă la congelator.

Se amestecă din când în când cu o furculiţă.

Se serveşte în ceşcuţe sau pahare răcite în prealabil.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Furescuri cu Untura
5
Dulciuri

Furescuri cu Untura

Furescuri cu Untura
Parteneri
Desert prajitura Fanta
Bucataras.RO

Desert prajitura Fanta

Simpla,buna si de mare efect...zic eu! :)  

Desert prajitura Fanta
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai