Apa se amesteca cu zaharul si le amestecam cu o lingura, iese un sirop.
Lamailor le radem coaja fin, iar pielita alba o indepartam cu lama cutitului pana ajungem la pulpa.
Taiem lamaile in cubulete si pasam la blender pana iese un piure.
Piureul de lamai si coaja rasa se rastoarna peste sirop, se amesteca si se toarna intr-o forma de plastic.
Forma se introduce la congelator pentru 2 ore, apoi se scoate si cu ajutorul unei furculite se zgaraie suprafata granitei.
Reintroducem forma in congelator pentru o ora si reluam procedeul cu furculita sau apelam la blender.
Granita se serveste la pahar ornata cu frunze de menta.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii