Se topeste untul, se pune zaharul, ouale, laptele si zaharul vanilat, apoi se adauga faina, amestecand incontinuu si drojdia desfacuta in zeama de lamaie.
Aluatul obtinut se lasa sa creasca timp de 30 minute, apoi se intind foi groase de 1 cm, din care se decupeaza diferite forme.
Gogosile se prajesc in ulei incins, dupa care se pudreaza, cat sunt calde, cu zahar pudra.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii