Intr-un castron se amesteca ouale cu zaharul, sarea, iaurtul, coaja de lamaie si bicarbonatul stins pana se omogenizeaza. Apoi se adauga faina treptat pana se obtine o compozitie care se poate modela fara a fi lipicioasa.
Se da la rece timp de jumatate de ora.
Dupa ce s-a scurs timpul se asaza compozitia pe masa de lucru pe care s-a cernut faina in prealabil si se trece la modelarea gogosilor.
Se prajesc in ulei incins si la final se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii