Ouale se freaca cu zaharul, se adauga iaurtul, faina cat sa iasa un aluat nici prea tare nici prea moale, usor elastic. Se pune si praful de copt nestins. Se pune uleiul la incins, se ia cu o lingura aluat si cu degetul se impinge aluatul in ulei, astfel vor avea o forma rotunda, se intorc singure in ulei.
Se pudreaza si sunt bune atat calde cat si reci.
Se pot adauga diferite arome
Ruladele din carne sunt minunate pentru mese festive, sarbatori sau chiar si pentru cei dragi din familie, intr-o zi...
Rulada din cotlet cu ciuperci si baconInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii