Merele se spala si se curata de coaja. Se dau pe razatoare si se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Se adauga un varf de sare si 3-4 linguri de faina pana se imbiba cu zeama de la mere si devina o pasta. Se incinge ulei intr-o cratita si se pune aluat cu o lingura, atata cat incape intr-o lingura rasa. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii. Se pun pe o farfurie pe un servetel care sa absoarba uleiul.
Se pot servi calde sau reci. De obicei se servesc cu o lingurita de miere si scortisoara.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii