Merele se spala si se curata de coaja. Se dau pe razatoare si se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Se adauga un varf de sare si 3-4 linguri de faina pana se imbiba cu zeama de la mere si devina o pasta. Se incinge ulei intr-o cratita si se pune aluat cu o lingura, atata cat incape intr-o lingura rasa. Se prajesc pe ambele parti pana devin aurii. Se pun pe o farfurie pe un servetel care sa absoarba uleiul.
Se pot servi calde sau reci. De obicei se servesc cu o lingurita de miere si scortisoara.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii