Gogosi cu frisca

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

100 ml ulei sau unt
200 g de faina
200 ml de apa
4 oua
sare
frisca

Mod de preparare

Intr-un vas cu fundul oval (cazanel) se toarna uleiul, apa, putina sare, se lasa sa dea in fiert, apoi se toarna faina amestecandu-se repede cu un tel. Se ia de pe foc si dupa 5-6 minute se adauga pe rand ouale, amestecand cu telul continuu, dupa fiecare ou introdus in compozitie. Aceasta compozitie se toarna cu un pos in tava unsa, in gramajoare rotunde, de marimea unei jumatati de ou. Se introduc imediat in cuptorul bine incins, la foc puternic, sa se coaca bine, sa creasca si sa se rumeneasca frumos. Se coc cam 20 de minute, se lasa sa se raceasca, se taie gogosile in doua si se sprituiesc cu frisca iar peste frisca se pun capacelele pudrate cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosi cu frisca" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
unt

Comentarii

cristicris
•  18.03.2009 20:40:43

nu stiu cum voua va iesit reteta aia da mie nu mia iesit deloc si am urmat intocmai reteta

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosi cu frisca